Eğitmenlerimiz
|
Sensei 8.Dan Yoshimitsu YAMADA - Morihei Ueshiba'nın doğrudan öğrencisi - Baş Öğretmen / Sensei - Amerika Birleşik Devletler Aikido Federasyonu Başkanı - New York Aikikai’de Baş Eğitmen - Güney Amerika Aikido Federasyonu'nun Başkanı - Avrupa Sansukai Baş Eğitmeni / Başkan |
6.Dan Halis DURAN - UAAP Uluslararası Aikido Akademi Platformu Baş Eğitmeni ve Kurucusu - 4.Kademe Antrenör - TWF Aikido Eğitim Kurulu Başkanı - TWF Aikido Federasyonu ve Japonya Aikikai Hombu Dojo'dan Diplomalı - Uluslararası Eğitmen - Uluslararası Spor ve Kültür Gelişimi Derneği Başkanı - Girişim Savaşcı "Aikido ve Uyum" Mentörü |
5.Dan Ahmet Yılmaz - 2.Kademe Antrenör - UAAP Eğitim Kurulu Başkanı - UAAP Disiplin Kurulu Başkanı - Uluslararası Spor ve Kültür Geliştirme Drn. Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı - TWF Aikido Federasyonu ve Japonya Aikikai Hombu Dojo'dan Diplomalı |
3.Dan Ümit AKBAL - 2.Kademe Antrenör - TWF Aikido Federasyonu ve Japonya Aikikai Hombu Dojo'dan Diplomalı
|
3.Dan Barlas BALKAN - 2.Kademe Antrenör - TWF Aikido Federasyonu ve Japonya Aikikai Hombu Dojo'dan Diplomalı
|
2.Dan Bülent YILDIZ - 2.Kademe Antrenör - TWF Aikido Federasyonu ve Japonya Aikikai Hombu Dojo'dan Diplomalı
|
2.Dan İlknur GÜNEŞ - 2.Kademe Antrenör - TWF Aikido Federasyonu ve Japonya Aikikai Hombu Dojo'dan Diplomalı |
1.Dan Timuçin ZOBİ - UAAP Yrd. Asistan ve Antrenör - TWF Aikido Federasyonu ve Japonya Aikikai Hombu Dojo'dan Diplomalı |
2.Dan Alperen DURAN - UAAP Yrd. Asistan ve Antrenör - 1.Kademe Antrenör - TWF Aikido Federasyonu ve Japonya Aikikai Hombu Dojo'dan Diplomalı |
1.Dan Sena GÜNEŞ - UAAP Yrd. Asistan ve Antrenör - TWF Aikido Federasyonu ve Japonya Aikikai Hombu Dojo'dan Diplomalı |
UAAP Uluslararası Aikido Akademi Platformu Antrenörler ve Asistanları
Türkiye Wushu Aikido Federasyonu ve Japonya Dünya Aikido Merkezin'den onaylı
"RESMİ" Diplomalara sahiptirler.